Responsive Design

Wij kunnen een responsive website voor je maken met een uniek ontwerp. Een Responsive website past zichzelf automatisch aan je computer, laptop, mobiel en ipad. Je website is dus bij iedere bezoeker perfect in beeld, en Google houdt heel erg van responsive websites.

Wij kunnen je website in onder andere WordPress maken, zodat je deze eventueel zelf deze kan aanpassen of veranderen. De gemaakte WordPress websites worden meestal goed opgenomen in Google, zodat je goede kans maakt dat je website straks goed gevonden wordt.

WordPress websites
Sinds 2011 zijn wij specialist in WordPress webdesign. De website zelf makkelijk onderhouden en ook uitbreiden. Zelf teksten wijzigen, foto’s toevoegen, producten toevoegen of een nieuwsbericht aanmaken.

Responsive
Je website wordt responsive door ons opgeleverd. Ongeveer 65 procent van je bezoekers gebruiken tegenwoordig een tablet of een mobiel en dit worden er alleen maar meer. Een responsive site die goed toont op alle schermen en makkelijk is te gebruiken is de sleutel tot een succesvolle website.

Pakket prijzen
Wij hebben een aantal pakketten samengesteld waarmee je een indruk kunt krijgen van wat je kunt verwachten tegen welke prijs. Je wensen kunnen uiteraard afwijken van de mogelijkheden die in één pakket worden geboden maar dit is geen probleem want wij kunnen altijd een prijsopgaaf voor u op maat verzorgen.